Redactie - 24 september 2013

VeliQ introduceert MobiDM 4.8 ter ondersteuning van Apple iOS 7


VeliQ, leverancier van een mPaaS(mobility Platform as a Service), heeft de release bekendgemaakt van zijn MobiDM 4.8-platform ter ondersteuning van Apple's nieuwe iOS 7. Dankzij deze update blijven VeliQ's wereldwijde partners volledig compatibel bij de overstap naar het nieuwe Apple iOS.

Behalve ondersteuning van iOS 7 heeft MobiDM 4.8 het volgende te bieden: Ondersteuning van Windows Phone 8, inclusief MDM-controle en de MobiDM Windows Phone 8 app. MobiDM Usage Management geeft een grafisch overzicht en een spreadsheet van gesprekken en datagebruik op een apparaat, Locator Service, om de meest recente locatie van het apparaat vast te stellen, Nieuwe prestatieverbeteringen voor meer schaalbaarheid en gebruiksgemak van de MobiDM-portal, Ondersteuning van Afaria 7 SP3, Ondersteuning van Webroot 3.3, Nu ook ondersteuning van Braziliaans Portugees en Russisch.

"Door met ons netwerk van partners samen te werken zorgt VeliQ er steeds opnieuw voor dat gebruikers over de allerlaatste technologie kunnen beschikken", aldus Alex Bausch (foto), oprichter en CEO van VeliQ. “Wij hanteren als uitgangspunt dat we meteen gehoor geven aan de eisen uit de markt om te zorgen dat onze partners hun klanten optimaal in realtime kunnen helpen. Dankzij MobiDM 4.8 kan alles tijdens het updaten van mobiele apparaten naar iOS7 gewoon doordraaien.” MobiDM helpt IT-afdelingen bij het uitvoeren van het ondernemingsbeleid, inclusief BYOD en COPE, door ze meer te bieden dan slechts een eindpuntoplossing voor het beheer van mobiele apparaten. MobiDM 4.8 is een cloudgebaseerde mobility Platform as a Service (mPaaS) met volledige functionaliteit, die de IT-afdeling makkelijk en binnen enkele minuten kan inzetten om de medewerkers mobiel te maken.

MobiDM is in meer dan 60 landen leverbaar en ondersteunt alle belangrijke mobiele besturingssystemen: iOS, Android, BlackBerry, Windows Phone en Windows Mobile. MobiDM is bovendien leverbaar in diverse talen. Via wereldwijde partners als NuWare, T-Systems, KPN, Portugal Telecom, BT, Swisscom, Vimpelcom, Into Telecom, Windmill International en CGI, implementeert VeliQ mobiliteitsoplossingen bij zowel het midden- en kleinbedrijf als grote ondernemingen in de sectoren onderwijs, financiën, gezondheidszorg & farmacie, retail & horeca, technologie & fabricage, vervoer & logistiek, juridisch & dienstverlening en overheid.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!