Redactie - 27 september 2013

Liebert lanceert APS uninterruptible power supply (UPS) met FlexPower-technologie

Emerson Network Power, speler in optimalisatie van beschikbaarheid, capaciteit en efficiëntie van bedrijfskritische infrastructuren, lanceert de Liebert APS uninterruptible power supply (UPS) met FlexPower-technologie.

Door de hoge bezettingsgraad behaalt het systeem een hogere efficiëntie in dubbele-conversiestand. De Liebert APS- ondersteunt een vermogensvraag tot maximaal 20 kVA/18 kW en maakt de behoefte aan overcapaciteit overbodig.

Om de beschikbaarheid te optimaliseren, is de Liebert APS volledig redundant ontworpen. Hierdoor blijft de kritische belasting van geconditioneerde stroom onafhankelijk van een storing in het systeem. Het systeem heeft een ‘wrap-around’ onderhoudsbypass, zodat voeding mogelijk blijft tijdens onderhoud of reparatie. Door zijn modulaire schaalbaarheid kunnen gebruikers van de Liebert APS snel stroomcapaciteit of back-uptijd toevoegen om tegemoet te komen aan veranderende vermogenseisen; dit zonder de stroom af te schakelen. De Liebert APS is voorzien van LIFE remote diagnostiek van Emerson. Die biedt proactief onderhoud, waardoor de gemiddelde Mean Time To Repair (MTTR) wordt verlaagd en de beschikbaarheid wordt verbeterd.

De Liebert APS is ontworpen voor kleine tot middelgrote locaties waar men wil anticiperen op de toenemende stroomvraag door het upgraden naar grotere servers, het verhogen van de storagecapaciteit en het gebruik van krachtiger processoren om aan de groeiende vraag naar resource-intensieve applicaties te voldoen. Met FlexPower-modules is het mogelijk de stroomcapaciteit op te schroeven van 5 kVA/4,5 kW naar 20 kVA/18 kW. Accumodules zijn ook naar behoefte toe te voegen om de back-uptijd te verhogen. FlexPower-modules en accumodules zijn hot-swappable en probleemloos toe te voegen of te vervangen.

De Liebert APS is ontwikkeld voor een datacenter- of netwerkomgeving, op verhoogde en niet-verhoogde vloeren of in standaardrackbehuizingen. Drie IntelliSlot-poorten maken meerdere communicatie- en controle-instellingen mogelijk. De Liebert APS is compatibel zowel met het DCIM-systeem (datacenterinfrastructuurbeheer) van Emerson Network Power en het Trellis-platform, als met de monitoring- en rapportagesystemen Liebert Nform en Liebert SiteScan. De Liebert APS omvat Liebert MultiLink shutdown-software voor betrouwbare en veilige uitschakeling van beveiligde applicaties.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!