Redactie - 07 oktober 2013

OutSystems Applicatieplatform is nu beschikbaar ook als PaaS-oplossing


OutSystems levert zijn platform voor het ontwikkelen en opleveren van enterprise web- en mobiele applicaties vanaf nu ook als Platform as a Service (PaaS).

Het OutSystems Platform, het enige applicatieplatform waarmee Java- en .Net-applicaties gegenereerd kunnen worden met volledig geautomatiseerde DevOps-ondersteuning, is daarmee geschikt voor zowel cloud-, on-premises als hybride omgevingen. Hiermee zegt OutSystems het nog gemakkelijker te maken voor IT-organisaties om bedrijfsapplicaties te ontwikkelen, uit te rollen en te beheren.

Het OutSystems Platform, dat meer dan 36.000 keer is geïnstalleerd in 24 landen en 22 sectoren, staat bekend om de snelheid waarmee .Net- en JBoss-applicaties kunnen worden opgeleverd zonder dat een opeenhoping van achterstallige change requests ontstaat.. Met Versie 8.0 wordt het OutSystems Platform nu ook ontsloten voor Oracle WebLogic Server.

Gebruik maken van een cloud-oplossing teneinde een hoge productiviteit te bewerkstelligen bij de ontwikkeling van bedrijfsapplicaties, betekent niet dat dit ten koste moet gaan van de controle die je hebt over je data, processen en systemen’, aldus Paulo Rosado (foto), grondlegger en CEO van OutSystems. ‘Bedrijven willen hoe dan ook “cloud lock-in” vermijden zoals die wel het geval is bij oplossingen als force.com. Wat in hun cloud wordt ontwikkeld, blijft in hun cloud. Onze klanten daarentegen hebben duidelijk behoefte aan hybride oplossingen en oplossingen waarbij in de cloud kan worden gestart en waarbij gemakkelijk de overstap naar een on-premises omgeving gemaakt kan worden en vice versa. Op deze manier schep je optimale omstandigheden waarbij het bestaande systeemlandschap als vertrekpunt voor uitbreidingen, business development en innovatie kan dienen. Door het platform nu ook als PaaS aan te bieden voorziet OutSystems in een enterprise-waardige oplossing die schaalbaar en portable is en die uit te breiden is al naar gelang de behoefte.’


  
  

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!