Redactie - 09 oktober 2013

e-office TeamSpirit Doc Finder app integreert Microsoft SharePoint met CRM


e-office heeft de app TeamSpirit Doc Finder ontwikkeld. Deze maakt het vinden van bestanden in Microsoft CRM gemakkelijker. De TeamSpirit Doc Finder-app is een SharePoint-app en is beschikbaar in de SharePoint Store. De applicatie combineert de sterke punten van Microsoft SharePoint met Microsoft CRM, en biedt een intuïtieve en visuele interface.

Microsoft Dynamics CRM heeft een beperkte zoekfunctie voor documenten. TeamSpirit Doc Finder benut de zoekkracht van SharePoint en verrijkt documenten met metadata uit CRM. Zo bundelt de app de specifieke mogelijkheden van beide Microsoft-toepassingen om zo het zoeken en vinden van documenten, zoals offertes en presentaties, aan de hand van allerlei criteria, gemakkelijk te maken.

Peter van Haasteren (foto), COO van e-office: “Als specialist in samenwerken en kennis delen is e-office vooral bekend van de implementaties van SharePoint en Office 365. Steeds vaker combineren we bij klanten SharePoint-omgevingen met Microsoft Dynamics CRM.”

Over TeamSpirit Doc Finder
De app is verkrijgbaar in de SharePoint Store van Microsoft en is gratis 30 dagen uit te proberen. Daarna is de app aan te schaffen voor eenmalig 8,49 euro per gebruiker.


Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!