Redactie - 10 oktober 2013

?Eaton voegt driefasen modellen toe aan 9PX UPS- serie

Eaton breidt haar Eaton 9PX-programma UPS-en (Uninterruptible Power Supplies) uit met nieuwe driefasen-modellen.

Leverbaar in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA), vormen de nieuwe modellen een ideale keuze voor IT- en industriële toepassingen waar een driefasen-voeding snel beschikbaar moet zijn en waar een uitstekende energie-efficiency een eerste vereiste is.De nieuwe driefasen ingaand, éénfase uitgaand (3:1) modellen in het 9PX-programma, worden aangeboden met vermogens van 6,8 en 11 kVA.

Alle versies zijn voorzien van een onderhoudsbypass voor het gemakkelijk vervangen van de UPS zonder kritische systemen te hoeven afschakelen. Ze vormen een aanvulling op de bestaande 9PX eenfase (1:1) -modellen, die leverbaar zijn met vermogens van 5 kVA tot 11 kVA. 

Om de UPS-en gemakkelijk te kunnen bedienen, zijn de 9PX-modellen voorzien van een groot grafisch LCD-scherm dat real-time informatie over de bedrijfsstatus levert en tevens toegang biedt tot analyses en configuratiemogelijkheden. De units bevatten daarnaast een geavanceerd controlesysteem dat in de dubbele conversie modus voortdurend de energiecondities controleert en de werking van de UPS regelt voor geoptimaliseerd capaciteitsbeheer. Mogelijkheden voor bewaking op afstand worden geboden door de Eaton Intelligent Power Manager software (IPM), die standaard wordt geleverd bij elke 9PX-UPS. Aangezien deze software compatibel is met alle belangrijke besturingssystemen en virtualisatiesoftware, kunnen de UPS-modellen worden geïntegreerd met gevirtualiseerde IT-omgevingen, zoals VMware vCenter, Microsoft HyperV, Citrix XEN en Red Hat KVM. Alle 9PX UPS-modellen zijn ruimtebesparend en compact gebouwd, met een inbouwhoogte voor de nieuwe units van 6U. Alle modellen zijn geschikt voor vrijstaand gebruik of voor rack- inbouw met behulp van een optionele montageset.


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!