Redactie - 14 oktober 2013

Emerson Network Power introduceert de koelunit Liebert PDX voor datacenters

Emerson Network Power introduceert de koelunit Liebert PDX voor datacenters in kleine en middelgrote ondernemingen.

De Liebert PDX-serie is alleen verkrijgbaar in de EMEA-regio en biedt volgens  Emerson energie-efficiëntie met directe en indirecte vrije koelingtechnologieën. Het systeem wordt ondersteund door intelligente controle en configuratie op afstand en door directe-expansiekoelingstechnologieën die zorgen voor nieuwe industriële maatstaven op het gebied van efficiëntie en flexibiliteit.

De Liebert PDX is uitgerust met de laatste technologieën uit de branche om een maximale capaciteit en luchtcirculatiemodulatie te kunnen bieden. De serie combineert de voordelen van een elektronisch expansieventiel en de meest efficiënte luchtbevochtigers.

De Liebert PDX-serie met (directe) vrije koeling met frisse lucht en (indirecte) vrije koeling met water is te gebruiken in de meest uiteenlopende datacenters van 30 kW tot 500 kW en hoger. De serie heft de beperkingen van de koelingstechnologie met directe expansie (DX) op door een werking bij een temperatuur van 38 graden Celsius mogelijk te maken en waardoor een verlaging van het energieverbruik bij toepassing in een datacenter met 30 procent is te realiseren.

De iCOM-besturing van Emerson Network Power integreert de bediening van de binnenunit met de microchannelcondensors (MC) voor buitenopstelling. De introductie van Liebert MC, een nieuw product ontworpen en geproduceerd door Emerson Network Power, maakt het mogelijk het systeem aan te passen aan de wensen en behoeften van de klant. Ook kunnen aanzienlijke energiebesparingen worden gerealiseerd dankzij de mogelijkheid voor modulairewerking van de units en door gebruik te maken van een geïntegreerde Ethernetverbinding waarmee units binnen hetzelfde datacenter efficiënt bewaakt en gecoördineerd kunnen worden.

Door: Witold Kepinski


Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!