Redactie - 12 oktober 2013

Acer lanceert Acer C720 Chromebook


Acer lanceert de nieuwe Acer C720 Chromebook die is uitgerust met een processor gebaseerd op de Haswell micro-architectuur voor snellere prestaties en tot 8,5 uur batterijduur.(

Deze derde generatie Chromebook heeft een ontwerp dat 30 procent dunner is dan zijn voorganger. Hij is ook lichter en voor het eerst is een Chromebook voorzien van een anti-reflectie beeldscherm dat ideaal is voor gezinnen en studenten die een Chromebook willen die in diverse omgevingen kan worden gebruikt, zelfs buiten in het zonlicht.

"De Acer C720 is een belangrijke stap voorwaarts voor onze veelgeprezen Acer Chromebook-lijn, want deze levert supersnelle prestaties, snelle opstarttijden, een mat anti-reflectie scherm en een slanker ontwerp dat draagbaar genoeg is om overal te gebruiken," aldus John Miedema, director product marketing , Acer Europe. "Door deze belangrijke vooruitgang kunnen gezinnen en studenten blijven samenwerken, leren en spelen op creatieve manieren, en dit allemaal in een uiterst veilige omgeving aangezien Chrome OS meerdere lagen van bescherming tegen online bedreigingen bevat."


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!