Redactie - 23 oktober 2013

Notable Solutions introduceert printbeheeroplossing NSi Output Manager


Notable Solutions, specialist in veilige informatieverzameling en output management, introduceert NSi Output Manager. Deze geïntegreerde oplossing voor printbeheer stelt bedrijven in staat de productie en het printen van informatie veilig en efficiënt te stroomlijnen.

NSi Output Manager biedt de mogelijkheid veilig te printen, alle output te traceren en vertrouwelijke documenten on-demand af te drukken op een bepaalde printer. Printverzoeken worden enkel vrijgegeven als de gebruiker toestemming heeft, of daartoe gemachtigd wordt. De authenticatie kan plaatsvinden bij het apparaat door naam en wachtwoord in te voeren op het display of gebruik te maken van een andere beveiligingsmethode zoals een security-card.

Dankzij de koppeling met NSi Mobile zijn ook printopdrachten vanaf een smartphone of tablet te versturen. De afdruk is op te halen bij een printer naar keuze, zodra een QR-code op de printer wordt gescand, aldus Notable Solutions dat via de channel verkoopt en nieuwe partners zoekt. 

Door: Witold Kepinski  

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!