Quadia is een strategische samenwerking aangegaan met Pandora Producties
26-10-2013
Deel dit artikel:

Quadia is een strategische samenwerking aangegaan met Pandora Producties


Online video-specialist Quadia is een strategische samenwerking aangegaan met Pandora Producties, leverancier van narrowcasting-software voor onder meer theaters, bioscopen en schouwburgen. Met deze samenwerking willen beide organisaties het voor klanten eenvoudiger maken om waardevolle content via meerdere platformen te ontsluiten. Het full-service aanbod om online video te koppelen aan narrowcasting zorgt voor een efficiënter gebruik van content en maakt resultaten meetbaar.

Steeds meer bedrijven zetten online video in binnen hun marketingmix en gebruiken video om te communiceren met hun doelgroepen. Volgens Quadia zijn er nog de nodige verbeteringen te behalen in de manier waarop bedrijven online video inzetten en narrowcasting is hier een goed voorbeeld van. Dit is tevens één van de snelst groeiende toepassingen in de markt. De strategische samenwerking komt op een goed moment waarbij de behoeften van klanten als uitgangspunt zijn genomen.

De koppeling met deze narrowcasting-oplossing maakt het voor klanten mogelijk om hun video-content te laten zien op TV-schermen in hun kantoren. Zo is het mogelijk om communicatie rondom online video-projecten of andere onderwerpen te ondersteunen met videomateriaal. “Het valt ons op dat het narrowcasting-systeem van Pandora heel eenvoudig te bedienen is en daarom goed past bij de eenvoudige manier waarop ons online video-platform werkt", aldus Nico Verspaget, directeur van Quadia.

"Wij hopen met deze samenwerking een nieuwe interessante doelgroep te bereiken”, voegt Marc Nelissen, directeur van Pandora toe. “Het bereik van narrowcasting is groot en de mogelijkheden zijn legio waarbij we ook in kantoren en bij recepties goede diensten kunnen aanbieden. De combinatie van hoogwaardige content met eigen input van gebruikers maakt het voor organisaties mogelijk om op een professionele manier presentaties te tonen."


Terug naar nieuws overzicht

Tags

Video