Redactie - 29 oktober 2013

Unisys introduceert Unisys Stealth for Mobile

Unisys introduceert Unisys Stealth for Mobile-oplossing die zich richt op de belangrijkste veiligheidsaspecten van bedrijven, aangezien steeds meer werknemers hun mobiele devices gebruiken op de werkvloer.

In de komende twee jaar wordt verwacht dat honderden miljoenen mensen hun smartphones en tablets zullen gebruiken voor hun werk - waarvan er veel eigendom zullen zijn van de werknemers zelf. De snelle uitbreiding van deze bring-your-own-devices (BYOD) op de werkvloer heeft geleid tot een alarmerende stijging van risico's met betrekking tot cybersecurity.

Unisys Stealth for Mobile zorgt voor een veilige toegang van datacenters naar de applicaties op mobiele apparaten. De oplossing geeft gebruikers toegangsrechten op basis van hun identiteit, om ervoor te zorgen dat geautoriseerde gebruikers alleen toegang hebben tot de informatie waarvoor zij goedkeuring hebben ontvangen.

Unisys Stealth for Mobile is het nieuwste product van een groeiende familie van Unisys Stealth cybersecurity producten. Unisys Stealth maakt gebruik van geavanceerde data cloaking en coderingstechnieken om organisaties te helpen om zich te beschermen tegen aanvallen op cybersecurity en tegen hacker-incidenten door apparaten, data en eindgebruikers vrijwel onzichtbaar te maken op het netwerk. De oplossing maakt veilige gebruikersgroepen aan binnen een bedrijf, waarbij alleen geautoriseerde gebruikers toegang hebben tot bepaalde informatie, aldus Unisys.


 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!