HP Chromebook 14 vanaf nu verkrijgbaar in Nederland
04-11-2013
Deel dit artikel:

HP Chromebook 14 vanaf nu verkrijgbaar in Nederland


De nieuwe HP Chromebook 14 ligt nu in de winkels. De Chromebook 14 is verkrijgbaar in een reeks kleuren: Snow White, Ocean Turquoise and Coral Peach. De Chromebook wordt aangedreven door een Intel Haswell processor die snelle toegang tot het internet biedt. Verder heeft het device een groot display en verbeterde connectiviteit, aldus HP.

Het beeldscherm van de HP Chromebook 14 is 35 procent groter dan dat van de meeste beschikbare Chromebooks zegt HP. Het device biedt snelle en eenvoudige toegang tot Search, Gmail, YouTube, Google Drive en Google+ Hangouts voor videochat en toegang tot de apps in de Chrome Web Store. Het 14-inch / 35,5 cm diagonaal design met fullsize keyboard biedt een optimale mix van mobiliteit en comfort.

Met de HP Pavilion 14 Chromebook hebben gebruikers zonder problemen direct toegang tot Google programma’s, sociale netwerken, websites en andere content zoals foto’s en documenten. Met automatische updates van applicaties en het Chrome OS blijven de software en beveiliging up-to-date.

De HP Chromebook 14 heeft een Intel Haswell processor en Intel high-definition (HD) graphics. Tevens beschikt de Chromebook over een 16 GB solid-state drive(SSD) voor supersnel opstarten. De ingebouwde Trusted Platform Module (TPM) zorgt voor extra beveiliging tegen ongeautoriseerde toegang tot gevoelige data en gegevens, zodat consumenten er van op aan kunnen dat hun privégegevens worden beschermd. De HP Pavilion 14 Chromebook weegt iets minder dan 1,8 kg.

Dankzij een reeks poorten zoals HDMI, 3x USB 2.0, Ethernet en koptelefoon en microfoon jacks, is het zeer eenvoudig andere apparaten of beeldschermen aan te sluiten, aldus HP.

Prijs en beschikbaarheid
De nieuwe kleurige HP Chromebook 14 is vanaf 4 november beschikbaar in Nederland via Coolblue, Bol.com, Saturn en Mediamarkt. De adviesprijs voor Nederland is 329 euro.

Door: Witold Kepinski


Terug naar nieuws overzicht

Tags

Mobility
Mobility