Notable Solutions introduceert een nieuwe versie van zijn NSi Mobile
08-11-2013
Deel dit artikel:

Notable Solutions introduceert een nieuwe versie van zijn NSi Mobile

Notable Solutions, specialist in veilige informatieverzameling en output management, introduceert een nieuwe versie van zijn NSi Mobile. Deze zakelijke productiviteits-app maakt het mogelijk mobiele werknemers eenvoudig toegang te geven tot bedrijfsprocessen. NSi Mobile is de eerste zakelijke toepassing die capture- en printmogelijkheden integreert, zodat mobiele medewerkers accurate informatie aan bedrijfsprocessen kunnen toevoegen, ongeacht of de eindbestemming een zakelijke softwaretoepassing is of een printer.

Dankzij de integratie van de recent aangekondigde NSi Output Manager kunnen gebruikers van NSi Mobile nu printopdrachten versturen naar een virtuele printerwachtrij vanaf een smartphone of tablet. Dit kan zowel binnen als buiten de firewall, op iOS- en Android-apparaten en onafhankelijk van hosted servers bij een derde partij. NSi Mobile verzekert een veilige en directe verbinding tussen elk apparaat en de virtuele wachtrij, volledig onder beheer van de eigen IT-afdeling. Eenmaal op de bestemming zijn de afdruktaken uit te voeren op elke printer binnen het netwerk.

Integratie Microsoft SharePoint
Mobiele werknemers hebben met NSi Mobile nu ook veilige toegang tot bestanden in hun Microsoft SharePoint-omgeving. Op die manier zijn ook opgeslagen documenten mobiel toe te voegen aan een bepaald bedrijfsproces op het moment dat daar behoefte toe is. Documenten in SharePoint zijn tevens toe te voegen aan de virtuele printerwachtrij.

“Volgens IDC zullen er in 2015 1,3 miljard mobiele werkers zijn, ongeveer 40 procent van de totale arbeidspopulatie. Deze verandering moet technisch ondersteund worden, en dat is precies wat NSi Mobile doet”, aldus Monique Goosen, regional sales manager Notable Solutions. “NSi Mobile helpt om doorlooptijden te verkleinen, asset management te versnellen en patiëntenzorg of klanttevredenheid te verbeteren, dankzij de veilige informatie-uitwisseling en printmogelijkheden vanaf verschillende mobiele apparatuur.”

Nieuwe features in NSi Mobile
Naast de veilige printmogelijkheden en SharePoint-toegang is NSi Mobile op tal van andere punten verbeterd. Nieuwe features betreffen onder andere ondersteuning voor digitale handtekeningen, barcode imaging en geo-tagging. Dankzij de digitale handtekening zijn processen en taken te versnellen door sneller goedkeuring te krijgen. Barcode imaging zorgt voor volledig informatie-inzicht en automatische invulling van formuliervelden middels barcodes. Geo-tagging voegt geografische kenmerken toe aan documenten en foto’s, zodat de voortgang en zorgvuldigheid van processen makkelijker is te bepalen.

Beschikbaarheid
NSi Mobile 6.2 is per direct beschikbaar via de Apple App Store en Google Play. De NSi Mobile Server is beschikbaar via de AutoStore Software Update-service voor gebruikers van AutoStore 6 Service Pack 1 of hoger. Voor het gebruik van NSi Mobile zijn additionele licenties nodig.


Terug naar nieuws overzicht

Tags

Mobility
Mobility