Redactie - 18 november 2013

NEC demonstreert Unified Communications & Collaboration (UC&C) oplossing UNIVERGE 3C

Tijdens Telecom Time, de beurs voor telecom oplossingen die op 20 en 21 november in de Jaarbeurs te Utrecht wordt gehouden, toont NEC een breed spectrum telecom en IT-oplossingen voor de zakelijke markt en introduceert de Unified Communications & Collaboration (UC&C) oplossing UNIVERGE 3C op de Nederlandse markt.

UNIVERGE 3C is NEC’s nieuwste UC&C-software met krachtige functies voor optimale samenwerking en mobiliteit en richt zich op het verhogen van de productiviteit, efficiëntie, flexibiliteit en kwaliteit van bedrijfsprocessen en dienstverlening. Naast UNIVERGE 3C toont NEC op Telecom Time andere nieuwe ontwikkelingen uit het portfolio, waaronder mobiele communicatie en messaging, krachtige server technologieën en virtualisatie oplossingen. Ook uMobility, een oplossing voor vast-mobiel integratie waarbij smartphones ingetraal onderdeel uitmaken van een bedrijfscommunicatie-netwerk en NEC’s nieuwste high-end G966 IP DECT toestel inclusief Android gebaseerde WiFi data ondersteuning, zijn te zien.

“UNIVERGE 3C is een krachtige, alles- in-één software-gebaseerd UC&C-platform, dat zowel in-huis als in datacenters en cloud of hybride omgevingen opgenomen kan worden", licht Tonko Wedda (foto), managing director Benelux van NEC Enterprise Solutions, toe. “Het biedt gebruikers uitgebreide functionaliteit voor hoogwaardige samenwerking vanaf elke willekeurige desktop, tablet of mobiele telefoon, op kantoor, thuis of onderweg. UNIVERGE 3C 's software diensten zijn aan te passen aan een breed scala van zakelijke functies , voor grotere efficiëntie en hogere productiviteit van medewerkers."

UC&C
Met de toenemende mobiliteit van medewerkers wordt UC&C van cruciaal belang als middel om snel, efficiënt en real-time samen te werken met collega's, klanten en leveranciers – waar ze ook zijn. Veel ICT managers zijn zich nog niet bewust van de mogelijkheden die kunnen worden toegevoegd aan hun bestaande infrastructuur om hier invulling aan te geven. NEC heeft veel zorg besteed aan het realiseren van een vernuftig transitiepad voor haar klanten naar UC&C. Met UNIVERGE 3C biedt NEC gebruikers van bijvoorbeeld SIP@Net/iS3000 systemen tegen minimale kosten hoogwaardige UC&C functionaliteit dat waar wenselijk flexibel en geleidelijk ingevoerd kan worden.

Bezoekers aan Telecom Time krijgen bij NEC de nieuwste UC&C mogelijkheden gedemonstreerd die bereikbaarheid garanderen en geavanceerde samenwerkingsvormen mogelijk maken. Demonstraties omvatten videoconferencing en filesharing onafhankelijk van locatie of gebruikt apparaat – vanaf vaste bureautelefoons, desktop PC’s, mobiele DECT handsets, tablets of smartphones.

NEC toont op Telecom Time ook de thin-client desktop virtualisatie oplossing Virtual PC Center (VPCC). VPCC biedt gebruikers alle mogelijkheden van een traditionele desktop tegen lagere kosten, lager energieverbruik en met de zekerheid van data-veiligheid, automatische back-up van gegevens en onderhoud van software.

NEC is te bezoeken op stand B23.


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!