Redactie - 22 november 2013

VASCO Data Security introduceert DIGIPASS for Application Perimeter Protection SDK


VASCO Data Security introduceert DIGIPASS for Application Perimeter Protection SDK (DIGIPASS for APPS), een software development kit die application developers een cross-platform programmatie-omgeving aanbiedt om (mobiele) applicaties te beveiligen.

DIGIPASS for APPS biedt een allesomvattende set functionaliteiten die application developers alle noodzakelijke bouwstenen aanreikt om een applicatie op elk niveau te beveiligen. De oplossing laat de native integratie van sterke authenticatie met eenmalige wachtwoorden en elektronische handtekeningen toe, om zo het inlogproces of transacties te beveiligen.

Daarnaast biedt DIGIPASS for APPS unieke kenmerken om de omgeving van de applicatie te beschermen, zoals jailbreak en rootkit detection en geolocatie. De software development kit is ook voorzien van een beveiligd kanaal voor de end-to-end encryptie van vertrouwelijke data waarbij de veiligheid van mainstream technologieën zoals HTTPS ontoereikend is. Het beveiligde kanaal van DIGIPASS for APPS kan nagenoeg alles encrypteren, zoals teksten, foto’s of QR-codes.

Bovendien laat DIGIPASS for APPS application providers toe om de volledige levering, installatie en levenscyclus te stroomlijnen en beheren. De oplossing biedt verschillende mogelijkheden om gebruikers te activeren en voorziet de functie om een bepaald toestel aan een bepaalde gebruiker te linken. DIGIPASS for APPS geeft eindgebruikers ook de mogelijkheid om verschillende toestellen te gebruiken voor eenzelfde applicatie met een enkele licentie.


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!