Redactie - 28 november 2013

Fortinet introduceert FortiSandbox-3000D


Fortinet, leverancier vannetwerkbeveiliging - lanceert de FortiSandbox-3000D, een moderne applicatie die bedrijven een krachtig instrument in handen geeft om APT’s (Advanced Persistent Threats) te bestrijden.

Het nieuwe aanbod bundelt de sandbox met twee niveaus, dynamische informatie over bedreigingen, een realtime dashboard en uitgebreide rapportagefuncties in één enkele eenheid die geïntegreerd kan worden in de volgende generatie FortiGate firewalls (NGFW) en in de e-mail gateway-applicaties FortiMail.

De NFGW’s van Fortinet fungeren als een eerste verdedigingslijn door bedreigingen op te sporen en onschadelijk te maken. Wanneer die samen met de FortiSandbox gebruikt worden, kunnen ze verdachte of risicovolle bestanden identificeren en die aan een grondige inspectie onderwerpen. Vervolgens kunnen ze de beveiliging updaten op basis van de volledige levenscyclus van de aanvallen die ze ontdekt hebben. En met de nieuwe FortiMail versie 5.1 kunnen de e-mail gateways van Fortinet nu op dezelfde wijze verdachte of risicobestanden in het e-mailverkeer identificeren en die naar de FortiSandbox sturen voor een grondige doorlichting.


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!