Redactie - 10 december 2013

Lieberman Software wint Techworld award

Lieberman Software, vertegenwoordigd door CertSecurity (0492-782150), en speler in Privileged Identity Management, meldt dat zijn product Enterprise Random Password Manager (ERPM) gekozen is tot het Security Product of the Year bij de 2013 Techworld Awards.

ERPM is een oplossing die ervoor zorgt dat bedrijven automatisch hun privileged identities beheren zoals admin paswoorden op servers en computers in het netwerk, root paswoorden, Windows services paswoorden die voorkomen zowel in bedrijfsnetwerken als in cloudomgevingen. De ERPM software geeft een automatisering en gestructureerde weergave van privileged credentials, certificates, pin codes, passcodes en andere gevoelige data welke in grote hoeveelheden ongestructureerd aanwezig is bij bedrijven en organisaties.

“Deze prijs geeft aan dat we een goede keuze hebben genomen dit security product te vertegenwoordigen in de Benelux en daarmee CertSecurity als innovatieve security partner in de markt te zetten,” zegt Hendo Weernink, directeur van Certsecurity.


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!