Redactie - 21 december 2013

Xtandit lanceert online platform voor ConnectKey-gebruikers

 

In navolging van de lancering van ConnectKey, de geïntegreerde workflow-, security- en printoplossing van Xerox, lanceert consessionair Xtandit de website ConnectKey.nl. Dit online platform bevat uitgebreide informatie over alle functionaliteiten van Xerox ConnectKey en heeft als doel klanten en gebruikers toelichting te geven en praktische handvatten te bieden voor toepassing en gebruik van de geïntegreerde oplossing.

Hans Harmsen (foto), salesmanager Managed Services, Solutions & IT bij Xtandit: “ConnectKey past perfect bij onze propositie: het aanbieden van software dat waarde toevoegt aan Xerox multifunctionals en printers. Een juiste vertaling van ConnectKey naar de praktijk is echter van groot belang voor onze klanten om alle mogelijkheden optimaal te kunnen benutten. Bij Xtandit streven we bovendien altijd naar transparante communicatie over diensten en producten om de echte waarde van documentoplossingen direct duidelijk te maken. In het nieuwe online platform brengen we dit allemaal samen.”

ConnectKey.nl
De mogelijkheden van ConnectKey zijn op het online platform ingedeeld in vier categorieën: gemak, kostenbeheer, veiligheid en productiviteit. Compleet nieuwe features, zoals het zelf kunnen creëren van apps met een achterliggende workflow – die door Xerox met ConnectKey zijn geïntroduceerd – worden afgewisseld met toelichting op uitgebreide en verbeterde bestaande features. ConnectKey.nl laat per categorie zien wat gebruikers kunnen verwachten en geeft met behulp van afbeeldingen en video’s een goede visuele weergave, zodat gebruikers direct aan de slag kunnen. Daarnaast bevat het online platform uitgebreide informatie over de embedded software van Xerox-partners McAfee en Cisco.

Door: Witold Kepinski

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!