Redactie - 20 december 2013

InterNLnet lanceert het Zakelijk Veiligheidspakket op basis van F-Secure

 

InterNLnet, premium Hosting- en Cloud provider, lanceert het Zakelijk Veiligheidspakket. Naast domeinregistratie, webhosting en online backup breidt InterNLnet hiermee haar service aan haar zakelijke klanten verder uit. InterNLnet maakt voor haar veiligheidspakket gebruik van Protection Service for Business (PSB) van F-Secure.

Michell Ipskamp, directeur InterNLnet: "Flexibiliteit en beschikbaarheid zijn vandaag de dag doorslaggevend voor het succes van elke organisatie. Ondernemers willen daarom op elk moment en iedere plek de beschikking hebben over hun digitale systemen. InterNLnet helpt klanten met het bouwen en inrichten van deze systemen, maar wij willen onze klanten ook direct kunnen helpen met de bescherming van hun waardevolle data. Het ontbreken van een goede beveiliging kan desastreuze gevolgen hebben. Daarom zijn wij blij dat wij onze klanten kunnen helpen met deze beveiligingsoplossing van F-Secure. Hiermee kan de ondernemer in een handomdraai al zijn of haar pc's, laptops, servers, tablets of smartphones tegen digitale criminaliteit beveiligen."

René Mulder (foto), Account Manager F-Secure, over de samenwerking met InterNLnet: "Het Zakelijk Veiligheidspakket is een complete beveiliging voor het Midden- en Kleinbedrijf. Met krachtige bescherming voor pc’s, servers en mobiele apparaten zorgt het ervoor dat bedrijven continu beschermd zijn tegen online dreigingen met het volledige arsenaal van F-Secure’s geavanceerde functionaliteiten. Ook Software Updater, een pro-actief patch managementsysteem dat voor software-updates van alle applicaties zorgt, is hierbij inbegrepen. Daarnaast omvat het Zakelijk Veiligheidspakket een management portal waarmee de zakelijke beveiligingsstatus vanuit de cloud kan worden beheerst en gecontroleerd.”

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!