Redactie - 23 december 2013

GlobalSign introduceert nieuwe oplossing voor het aanvragen van SSL-certificaten

 

GlobalSign, een SaaS-certificaatautoriteit (CA) en aanbieder van SSL-certificaten ter wereld, introduceert zijn nieuwe oplossing voor het aanvragen van SSL-certificaten.

Deze gratis online service biedt websitebeheerders de opdrachtregels die ze nodig hebben om een Certificate Signing Request (CSR) te genereren op hun servers. De oplossing is de laatste toevoeging aan de reeks innovaties die GlobalSign ontwikkelde om de levenscyclus van SSL-certificaten eenvoudiger te kunnen beheren.

Elk individu of bedrijf kan de service gebruiken door naar de volgende website te gaan: https://csrhelp.globalsign.com/nl. Websitebeheerders hoeven enkel de vereiste gegevens voor het Certificate Signing Request in te voeren in de gebruiksvriendelijke interface, zoals de Fully Qualified Domain Name, de bedrijfsnaam en locatiegegevens. De oplossing biedt de benodigde opdrachtregels voor de meeste toepassingen, zoals OpenSSL, Exchange 2007, Exchange 2010 en Java Keytool. Het is de perfecte oplossing voor bedrijven, want het automatiseert ook de generatie van CSR's voor API-ontwikkelaars en klantspecifieke systemen.

Bedrijven worden steeds met nieuwe bedreigingen geconfronteerd. Deze oplossing ondersteunt websitebeheerders bij de generatie van CSR's en helpt hen de best practices te volgen. Behalve informatie over de beveiliging van de private key, biedt de tool standaard een keyalgoritme (RSA) en keygrootte (min. 2048 bits) voor CSR-generatie, conform de laatste aanbevelingen en industrienormen. De CSR-workflow is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Russisch, Chinees, en Japans.

Door: Witold Kepinski

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!