Jabra biedt geintegreerd gespreksbeheer met Cisco Jabber
10-01-2014
Deel dit artikel:

Jabra biedt geintegreerd gespreksbeheer met Cisco Jabber


Alle headset- en speakerphones van Jabra hebben nu volledig geïntegreerd gespreksbeheer met de laatste versie van Cisco Jabber (versie 9.6) voor Windows. Jabra is daarnaast de eerste headsetleverancier die het Cisco certificeringsproces met succes heeft doorlopen, waardoor Jabra een compleet USB-, Bluetooth- en DECT-aanbod op haar belangrijkste producten kan voeren.

De voortdurende compatibiliteitsupdates zijn het resultaat van de Jabra’s deelname aan het Cisco Developer Network, dat Cisco en externe ontwikkelaars van hard- en software bij elkaar brengt om klanten gezamenlijke oplossingen te kunnen bieden. Als Preferred Solution Developer werkt Jabra voortdurend samen met Cisco aan nieuwe oplossingen om de eindgebruiker alle voordelen van Unified Communications te kunnen bieden.

Cisco Jabber voor Windows en virtuele omgevingen
Een ander goed voorbeeld van de samenwerking met Cisco is de gezamenlijk ontwikkelde audioapparatuur die in 2013 het licht zag. Hiervoor combineerde Jabra haar expertise op het gebied van audio engineering, productdesign en software-integratie, met twee nieuwe producten als resultaat: de Speak 450 en de Handset 450.
 
Door: Witold Kepinski 
 

Terug naar nieuws overzicht