Redactie - 17 januari 2014

MMD introduceert eerste Philips-beelscherm van 28 inch: de 284E5QHAD-monitor

 

MMD, merklicentiepartner voor Philips Monitors, lanceert zijn eerste Philips-beelscherm van 28 inch. De nieuwe 284E5QHAD-monitor biedt een groot scherm en 14 watt aan stereogeluid.

Bovendien beschikt het scherm over Mobile HD Link-technologie (MHL) voor een optimaal gebruik van mobiele content. Het nieuwe Philips-scherm is uitgerust met de ‘multi-domain vertical alignment’-technologie (MVA), die zorgt voor extra levendig en helder beeld. Het scherm is uitermate geschikt voor het weergeven van foto’s, films en games en surfen op internet, maar ook voor veeleisende programma’s op het gebied van grafisch design. De extra brede kijkhoek zorgt voor een scherp beeld zelfs als het scherm gekanteld is.

Een andere functie van het nieuwe 28 inch-scherm is SmartImage Lite. Deze geavanceerde technologie verbetert op dynamische wijze het contrast, de kleurverzadiging en de scherpte van het beeld, in realtime en met één druk op de knop. De diverse waarden worden hierbij afgesteld op het scenario dat de gebruiker heeft gekozen. Het scherm is ook uitgerust met de TrueVision-technologie, die gebruikmaakt van geavanceerde algoritmes om de weergave op de monitor te testen en correct af te stellen. Zo komen de kwaliteiten van de monitor het beste tot hun recht.

Dankzij de MHL-interface kunnen consumenten hun MHL-compatibele draagbare apparaten, zoals mobiele telefoons, eenvoudig op deze HD-monitor aansluiten. Hiermee kunnen ze audio en video afspelen in volledige HD-kwaliteit. Tijdens het weergeven van games, foto’s, films, of apps op het grote scherm wordt het mobiele apparaat ook opgeladen, zodat de batterij niet leeg raakt. Daarnaast heeft het beeldscherm een HDMI-aansluiting en kan het in volledige HD-kwaliteit beeld worden weergeven vanaf de pc of van andere audio- en videobronnen.

Het 284E5QHAD-beeldscherm van Philips is vanaf januari beschikbaar voor 299 euro. inclusief BTW.
 
 

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!