Symantec NetBackup 7.6 beschermt VMware gebaseerde omgevingen
23-01-2014

Symantec NetBackup 7.6 beschermt VMware gebaseerde omgevingen

 

Symantec kondigt een nieuwe versie van NetBackup aan met functionaliteiten om ook de grootste op VMware gebaseerde omgevingen te beschermen. Deze verbetering komt op het moment dat bedrijven steeds meer overgaan naar een sofware-defined datacenter-architectuur. NetBackup 7.6 is geschikt om duizenden virtuele systemen en petabytes aan data te bewaren en biedt een snellere recovery.

De nieuwe functionaliteiten van NetBackup 7.6 bestaan uit snellere recovery van VMware vSPhere door virtuele machines direct vanuit de back-up storage op te starten. NetBackup Instant Recovery voor VMware zorgt ervoor dat VM´s binnen enkele secondes beschikbaar zijn.

NetBackup Accelerator for VMware maakt een einde aan de noodzaak van full back-ups en zorgt voor een complete, geautomatiseerde back-up. NetBackup Replication Director for Vmware zorgt voor een back-up van 300 virtuele systemen in 300 seconden. De aanvullende functionaliteiten omvatten onder meer multi-tenant hosting opties voor managed services providers om de schaalbaarheid te vergroten. Daarnaast zorgt geautomatiseerde disaster recovery naar de cloud ervoor dat data altijd beschikbaar is en beschermd blijft.

Beschikbaarheid
NetBackup 7.6 is vanaf nu beschikbaar via Symantec of zijn channel-partners. Klanten van Symantec die op dit moment een contract hebben, kunnen de nieuwe versie hier downloaden. De NetBackup 5230 applicatie is vanaf nu ook verkrijgbaar met een capaciteit van 14TB en met NetBackup 7.6 software. Voor meer informatie over de NetBackup 7.6 of het NetBackup 5230 toestel, ga naar: http://www.symantec.com/netbackup

Door: Witold Kepinski

 

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security