Redactie - 01 februari 2014

A10 Networks introduceert de aCloud Services Architecture


A10 Networks, gespecialiseerd in application networking, introduceert de aCloud Services Architecture, om Infrastructure as a Service (IaaS) providers te helpen de performance te verhogen. "De aCloud Services Architecture is speciaal ontwikkeld om in samenwerking met de meest gebruikte SDN-oplossingen met een grote capaciteit en flexibiliteit geautomatiseerd cloudservices te leveren", zegt Lee Chen (foto), oprichter en CEO van A10 Networks.

De aCloud Services Architecture bestaat uit appliances met een hoge verwerkingssnelheid, licenties gebaseerd op de gebruiksbehoefte en integraties met Software Defined Networking (SDN) en cloudplatformen van derden. IaaS cloudoperators kunnen met de nieuwe oplossing van A10 Networks met een flexibel schaalbare capaciteit goed beveiligde laag 4 tot 7 services aanbieden, vanuit multi-tenant datacenters.

A10 Networks heeft de aCloud Services Architecture ontwikkeld om in te spelen op de behoeften en wensen van IaaS-providers voor hun datacenters . De nieuwe virtuele en hybride virtuele appliances en licentiemogelijkheden, leveren op elk moment de verwerkingscapaciteit, -opslag en netwerkservices die nodig zijn. Verder is de aCloud Services Architecture eenvoudig te integreren met de cloud- en SDN-oplossingen van derden, waaronder Amazon's Web Services (AWS), Cisco Systems ACI, IBM SDN VE, OpenStack, Microsoft Windows Server Hyper-V Network Virtualization HNV en Microsoft System Center Virtual Machine Manager. Integratie met de policies daarvan maakt het mogelijk dat de A10 Networks appliances automatisch en dynamisch schaalbaar elke gebruiker de gevraagde laag 4 tot 7 services levert.

Door: Witold Kepinski
 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!