Redactie - 07 februari 2014

Lantronix introduceert professionele M2M-diensten

 

Lantronix, de leverancier van slimme oplossingen voor IoT (Internet of Things)-connectiviteit, introduceert professionele diensten die klanten helpen met de ontwikkeling en implementatie van op maat toegesneden M2M (machine-to-machine)-applicaties en –oplossingen.

Het dienstenaanbod omvat alles van kleinschalige engineering tot bedrijfsbrede M2M-projecten, met inbegrip van volledig aangepaste versies en implementaties van Lantronix-producten.“Steeds meer bedrijven zijn op zoek naar M2M-oplossingen waarmee ze hun bedrijfskritische apparatuur en machines veilig kunnen verbinden en beheren”, aldus Kurt Busch (foto), de president en CEO van Lantronix.

Lantronix biedt onder de noemer Services een breed scala van diensten aan die klanten helpen tijdens elk stadium van M2M-implementaties, van de planning en het ontwerp tot de installatie en technische ondersteuning. Klanten met bestaande M2M-oplossingen kunnen een beroep doen op de functierijke tools van Lantronix voor apparaatbeheer en technische diagnose. Hiermee kunnen ze betrouwbare prestaties en operationele efficiëntie voor hun M2M-toepassingen waarborgen, aldus Busch.

Brancheanalisten schatten dat er momenteel meer dan 15 miljard apparaten met internet zijn verbonden, zoals PC’s en laptops, smartphones en tablets, fabrieksapparatuur, verkoopautomaten en beveiligingssystemen. International Data Corporation (IDC) verwacht dat de componenten, processen, ICT-ondersteuning en connectiviteit die nodig zijn voor IoT en daaraan gerelateerde diensten in 2020 goed zullen zijn voor een wereldwijde omzet van 8,9 triljoen dollar. Het jaarlijkse groeitempo van deze markt wordt geschat op 7,9 procent, zodat er in 2020 naar verwachting zo’n 212 miljard verbonden apparaten zullen zijn.

Door: Witold Kepinski

 

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!