Redactie - 10 februari 2014

F-Secure introduceert SAFE

 

F-Secure introduceert SAFE. F-Secure SAFE beschermt computers, smartphones en tablets tegen virussen, spyware, hackers en identiteitsfraude en blokkeert onbetrouwbare websites en cyberaanvallen.

Met F-Secure SAFE kunnen ouders hun kinderen beschermen tegen ongepaste websites. Op PC’s of Macs zorgt F-Secure SAFE voor veilig internetbankieren. Smartphones en tablets kunnen bij diefstal of verlies eenvoudig worden geblokkeerd en gelokaliseerd. F-Secure SAFE heeft een portal, waar gebruikers gemakkelijk zelf apparaten kunnen toevoegen of verwijderen en de bescherming per apparaat kunnen aanpassen.

Partners

Het F-Secure SAFE-servicemodel is ontworpen om het voor alle partners mogelijk te maken om op een eenvoudige manier multi-device bescherming aan hun klanten te bieden.

F-Secure SAFE is beschikbaar voor Windows- en Mac-computers en voor Android-smartphones en tablets. Het beveiligen van drie apparaten kost €59,95 per jaar, vijf apparaten €79,95 per jaar, en tien apparaten €119,95. Dekking kan ook voor één apparaat worden aangeschaft voor €39,95 per jaar. F-Secure SAFE is te koop en de gratis probeerversie van dertig dagen is beschikbaar op: www.f-secure.com/safe. Het is ook verkrijgbaar in Google Play en bij verkoopkanalen wereldwijd.

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!