Redactie - 21 februari 2014

ARX showt CoSign tijdens de OpenText Innovation Tour

 

ARX, speler in oplossingen voor digitale handtekeningen, showt zijn CoSign en de CoSign Connector voor OpenText Content Server tijdens de OpenText Innovation Tour 2014 die wordt gehouden op 20 maart 2014 in het Evoluon te Eindhoven.

De CoSign digitale handtekening oplossing helpt OpenText klanten door de digitale handtekening mogelijkheden direct in hun bedrijfsprocessen en workflows te integreren. Het stelt hen in staat om papiergebaseerde processen om te zetten in papierloze processen. Met behulp van CoSign zijn documenten eenvoudig, snel en rechtsgeldig te ondertekenen. Op deze wijze worden documenten beter beschermd dan met de vertrouwde ‘natte’ handtekening. De ondertekende documenten worden binnen de organisatie direct met OpenText producten en toepassingen beheerd.

Beveiliging van documenten en documentstromen is volgens John Lageman (foto), Regional Director ARX Benelux, van groot belang. “Belangrijk onderdeel is de digitale handtekening. Door middel van deze geavanceerde technologie is het mogelijk een document te verzegelen, rechtsgeldig te ondertekenen en door te zetten in het proces. CoSign heeft daarvoor een breed scala connectoren. Voor OpenText werd door onze partner Fastman de CoSign Connector voor OpenText Content Server ontwikkeld.”

Door: Witold Kepinski

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!