Redactie - 22 februari 2014

Acer introduceert de Liquid Z4 smartphone

 

Acer introduceert de Liquid Z4 smartphone. Dit is een compacte 4 inch smartphone die speciaal is ontworpen voor fotoliefhebbers die ook graag surfen op het internet en gebruik maken van sociale media.

De Liquid Z4 is ontworpen op basis van vloeiend vormgegeven lijnen waardoor het toestel ook onderweg handig is te pakken. De Liquid Z4 heeft een compact ontwerp en met 9.7mm is de Liquid Z4 een uiterst compact toestel dat gemakkelijk in de hand of broekzak van een gebruiker past.

De luidspreker aan de voorzijde zorgt in combinatie met de DTS Sound technologie voor een optimale luisterervaring. Het AcerRAPID-design werkt als een persoonlijk bedieningssysteem waarmee de gebruiker nog meer taken met één hand kan uitvoeren. Het scherm ontgrendelen en/of activeren, camera starten, foto's maken, apps openen vanuit het startscherm, een telefoontje beantwoorden... het gaat allemaal heel intuïtief.

In een elegant en zijdeglanzend ontwerp draaiend op Android 4.2.2 biedt de Liquid Z4 gebruikers vele opties, zoals een dual-core 1,3 GHz processor, 4 GB interne opslag, Wi-Fi, geïntegreerde GPS en een 5-megapixel auto-focus camera met LED-flitser.

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!