Citrix XenMobile uitgebreid met nieuwe features en beveiligingsopties
13-03-2014

Citrix XenMobile uitgebreid met nieuwe features en beveiligingsopties

XenMobile van Citrix is uitgebreid met nieuwe features en beveiligingsopties. Versie 8.7 maakt het eenvoudiger voor organisaties in sterk gereguleerde sectoren (waaronder de overheid) om werknemers een apparaat naar keuze te laten gebruiken zonder dat dit ten koste gaat van beveiliging, beheer of gebruikerservaring. Citrix XenMobile 8.7 is later deze maand beschikbaar voor bestaande klanten

XenMobile is een oplossing voor enterprise mobility management (EMM). De nieuwe versie maakt het eenvoudig voor organisaties om BlackBerry-apparaten uit te faseren zonder dat ze het risico te lopen dat data of bestaande applicaties verloren raken. Ook ondersteunt XenMobile vanaf nu Apple iOs 7.1 en Windows 8.1.

De nieuwe features en beveiligingsopties zijn:

FIPS 140-2 compliant encryptie voor mobiele applicaties, waaronder beveiligde gegevensuitwisseling tussen email en browser.

Beveiligde toegang tot mobiele email, kalender en contacten via de WorkxMail-app met FIPS compliant encryptieOndersteuning van verschillende email- en collaboration-oplossingen, waaronder bestaande systemen als IBM Lotus Notes Client.

Ondersteuning voor het recent geïntroduceerde Apple iOS 7.1 en Microsoft Windows 8.1

Door: Witold Kepinski

 

.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security