Redactie - 11 maart 2014

Barracuda Networks en Kappa Data lanceren Firewall-as-a-Service

 

Barracuda Networks, leverancier van cloud-connected security- en storage-oplossingen, en Kappa Data, een Benelux value added distributeur van IT-infrastructuur- en beveiligingsoplossingen, kondigen vandaag de lancering van hun gezamenlijke, flexibele firewall-platform.

Dit Firewall-as-a-Service-product is geschikt voor resellers die op zoek zijn naar een oplossing om managed services aan te bieden aan hun klanten zonder dat daar hoge investeringskosten tegenover staan. Deze nieuwe oplossing bevat een abonnement op het hosted Barracuda NG Control Center waarmee resellers en bedrijven hun Barracuda NG Firewalls kunnen beheren, controleren, monitoren en onderhouden.

Deze gezamenlijke dienst is bedoeld voor resellers die kijken naar manieren om hun klanten nog beter te bedienen en bevat volledig lokale, gespecialiseerde technische en verkoopondersteuning van Kappa Data. De dienst is ook voor resellers die geen focus hebben op beveiligings-technologie of de mankracht of expertise niet in huis hebben om deze markt te betreden. Resellers kunnen de Barracuda firewall-oplossing gaan verkopen zonder de risico’s en kosten van hardware-investeringen, trainingen en support.

“Ben je een echte firewall expert die op zoek is naar een oplossing om managed services aan te bieden tegen een lage investering? Of ben je een reseller die klanten op een betere manier wil bedienen, samen met ondersteuning van Kappa Data? Alles is mogelijk. Deze Firewall-as-a-service oplossing is uiterst flexibel. Flexibiliteit is het sleutelwoord van deze Firewall-as-a-service oplossing die we samen met Barracuda hebben opgezet”, zegt Patrick Casteels (foto), Managing Partner van Kappa Data.

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!