Redactie - 08 maart 2014

Dell presenteert de Latitude 13 Education Series-laptop, de Dell Mobile Computing Cart upgradekit en de Dell Interactive Projector S520


Dell presenteert de Latitude 13 Education Series-laptop, de Dell Mobile Computing Cart upgradekit en de Dell Interactive Projector S520. In combinatie met de Dell Venue tablets helpen deze nieuwe producten leraren en studenten flexibel en mobiel te werken en lessen interactiever te maken. Bovendien voldoen ze op het vlak van beveiliging en beheer aan de eisen en behoeften van onderwijsinstellingen.

“Scholen hebben technologie nodig waarmee leraren studenten kunnen boeien. Daarnaast passen deze producten ook binnen kleinere IT-budgetten”, zegt Jordi Baggen (foto), marketing manager End User Computing bij Dell Nederland. “De nieuwe Latitude 13 en de aanbevolen randapparatuur zijn ontworpen voor interactief leren. Studenten en leraren zullen ze graag gebruiken. IT-afdelingen profiteren van de eenvoud waarmee ze veilig en beheersbaar in de leeromgeving te integreren zijn.”
 
 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!