NetApp, Filmpartners en Avnet introduceren Collaborative Editing Platform
24-03-2014

NetApp, Filmpartners en Avnet introduceren Collaborative Editing Platform

 

Speciaal voor professionele videomontage introduceren NetApp, Filmpartners en Avnet een Collaborative Editing Platform, powered by MXFserver en NetApp: een totaaloplossing voor video editing, die voor het eerst verschillende montagesystemen tegelijkertijd op één universeel platform laat functioneren.MXFserver: gelijktijdig functioneren van verschillende montagesystemen

Voorheen werkten de verschillende video editing platforms met vaste storagesystemen, wat de opslagmogelijkheden voor videomateriaal niet alleen beperkt maar ook onnodig duur maakte. Met de introductie van dit Collaborative Editing Platform maken NetApp en FilmPartners videomontage efficiënter en sneller doordat de MXFserver software verschillende montagesystemen op hetzelfde moment kan laten draaien. Daarnaast biedt het universele montageplatform editors de vrijheid om op elk gewenst moment in opslagruimte te opschalen.

Geert van Teylingen, Manager Systems Engineering NetApp: “Het Collaborative Editing Platform, powered by MXFserver en NetApp biedt flexibiliteit binnen een markt die enorm aan verandering onderhevig is en waarbij starre systemen niet langer uitkomst bieden. Het geheel geïntegreerde platform is een totaaloplossing voor professionele videomontage bestaande uit MXFserver software van FilmPartners, gebalanceerde server hardware en de snelle, betrouwbare en schaalbare storage van NetApp - samengebracht door Avnet Technology Solutions.”

 

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage