Stellar Data Recovery introduceert Stellar PST to MBOX Concerter voor Mac
26-03-2014

Stellar Data Recovery introduceert Stellar PST to MBOX Concerter voor Mac

 

Stellar Data Recovery kondigt de release aan van Stellar PST to MBOX Concerter voor Mac. Deze software helpt de gebruiker bij het migreren van emails van het Windows besturingssysteem naar het Mac besturingssysteem door heel efficient de MS Oulook bestanden om te zetten naar Apple Mail bestanden. Het zet alle emails inclusief bijlagen over, zonder de mappenstructuur te veranderen. Het zet ook met wachtwoord beschermde Oulook mails over.

“Gebruikers die van plan zijn om over te stappen van een op Windows gebaseerde computer naar een Mac computer hebben een tool nodig dat helpt bij het eenvoudig overzetten van hun belangrijke emails. Microsoft gaat binnenkort stoppen met het ondersteunen van Windows XP en sommige gebruikers zullen de overweging maken om naar Mac over te stappen. De behoefte aan een dergelijke tool zal daardoor groeien. Onze missie is om nuttige en efficiente producten te maken voor onze klanten uit de hele wereld. Het op de markt brengen van ‘Stellar PST to MBOX converter’ is daar een voorbeeld van.” zegt Kees Jan Meerman, Managing Director van Stellar Data Recovery EMEA.

Deze tool heeft zoals we dat van Stellar gewend zijn een extreem eenvoudige en gemakkelijk te bedienen interface en werkt volgens het inmiddels bekende Stellar protocol van drie muisklikken – Selecteren, Bewerken en Opslaan. De software ondersteunt de conversie van mailboxen van MS Outlook 2013, 2010, 2007 en 2003. Stellar PST to MBOX converter werkt ook met de laatste Mac OS X Mavericks.

Stellar PST to MBOX converter is beschikbaar als probeer-voor-je-koopt software (Try-before-you-buy). De software is te downloaden via http://www.stellar.nl/email-tools.html

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security