Redactie - 10 april 2014

Lenovo kondigt nieuwe A-Serie Android Tablets aan


Lenovo introduceert nieuwe A-serie Android tablets met quad-core processors. De nieuwe tablets zijn vanaf het tweede kwartaal van 2014 beschikbaar.

De Lenovo TAB A7-30 biedt muziekliefhebbers een audio-ervaring in een zeer draagbare vormfactor dankzij de Dolby speakers aan de voorzijde.

De Lenovo TAB A7-50 heeft een 7 inch HD display met een extra brede kijkhoek en scherper beeld van zowel tekst als internetpagina’s;

De Lenovo TAB A8 (8 inch) is beschikbaar in een reeks opvallende kleuren die aansluiten bij verschillende persoonlijkheden en stijlen. De tablet heeft een 8 inch HD display, Dolby audio en snelle quad-core processor waardoor het ideaal is voor multimedia zoals games, video’s, muziek en social media;

De Lenovo TAB A10 biedt een geweldige video-ervaring voor film liefhebbers buitenshuis met een uitstekende 10.1 inch brede HD display en Dolby audio.

Prijzen en beschikbaarheid
De Lenovo A-Serie tablets zijn in april beschikbaar. De A7 tablets zijn beschikbaar vanaf €109 tot €129 inclusief BTW. De A8 met WIFI is beschikbaar voor €149. De A10 met WIFI is beschikbaar voor €199.

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!