Redactie - 01 mei 2014

MobileSputnik for Good maakt van tablet een mobiele werkomgeving

 

Good Technology, expert in mobiele beveiliging, en MobilityLab LLC, leverancier van mobiele oplossingen, hebben MobileSputnik for Good geïntroduceerd. Deze nieuwe versie van de MobileSputnik-applicatie, waarmee tablets kunnen worden gebruikt als mobiele werkomgeving, is vanaf nu beschikbaar voor iPad-gebruikers in de Good Dynamics Marketplace.

MobileSputnik is ontwikkeld om de gebruikerservaring met tablets in een zakelijke omgeving te verbeteren. De applicatie biedt functionaliteit die het beheren van bestanden net zo eenvoudig maakt als op een PC. Met Windows Explorer kunnen gebruikers meerdere bestanden openen en beheren in aparte schermen waartussen ze te allen tijde eenvoudig kunnen switchen. MobileSputnik for Good slaat gedownloade documenten lokaal op in een mobiele app-container van Good Dynamics. Op deze manier blijft de data beveiligd, ongeacht of deze wel of niet gebruikt wordt.

MobileSputnik for Good is geïntegreerd met het Good Dynamics Secure Mobility Platform en het Good Dynamics Shared Services framework. Hierdoor hebben gebruikers beveiligde toegang tot bedrijfsinformatie en is de oplossing eenvoudig te implementeren en integreren met bestaande IT- en beveiligingssystemen op locatie. MobileSputnik for Good levert diverse tools die toegang tot documenten mogelijk maakt op tablets. Op deze manier kunnen gebruikers veilig op iedere locatie en op elk tijdstip werken met bedrijfsbestanden, aldus de twee partners.

Door: Witold Kepinski

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!