Redactie - 30 april 2014

Fujitsu introduceert zijn nieuwe ScanSnap Software Development Kit (SDK)


Fujitsu introduceert zijn nieuwe ScanSnap Software Development Kit (SDK). Hiermee biedt de scannerexpert systems integrators, independent software vendors (ISV’s) en softwareontwikkelaars de mogelijkheid om geïntegreerde ScanSnap-applicaties te bouwen en op maat gemaakte documentscanoplossingen te creëren voor hun klanten.

De ScanSnap SDK is onderdeel van het ‘Developer & Integrator Program’ van Fujitsu. Dit programma is een aanvulling op SDK’s voor bestaande fi-series en netwerkscanners.

De Fujitsu SDK ondersteunt ontwikkelaars bij het integreren van applicaties voor eindgebruikers met het Fujitsu-softwarepakket, dat bij ScanSnap-documentscanners wordt geleverd, zoals ScanSnap Manager, ScanSnapOrganizer, CardMinder en ScanSnap Connect Application. Deze laatste applicatie biedt connectiviteit met mobiele apparaten. De functierijke SDK stelt technologiepartners in staat om oplossingen te creëren die eenvoudig te ontwikkelen, installeren, ondersteunen en bedienen zijn.

Softwareleveranciers die geïnteresseerd zijn in het inzetten van de ScanSnap SDK kunnen zich hier aanmelden: www.fujitsu.com/downloads/COMP/fel/sdk/QAPM04-ScanSnap-SDK-request.pdf.

Support is ook beschikbaar via het Developer & Integrator Program. Dit programma is opgezet door Fujitsu, zodat partners hun expertise, kennis en ervaring kunnen delen. Meer informatie, ook over SDK’s voor de Fujitsu fi-serie en netwerkscanners, is te vinden op: www.fujitsu.com/emea/products/developers-and-integrators
 
Door: Witold Kepinski
 

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!