HP aast op EMC-klanten met HP 3PAR Online Import
02-05-2014

HP aast op EMC-klanten met HP 3PAR Online Import

 

HP introduceert HP 3PAR Online Import ondersteuning om data te migreren van EMC VNX en EMC CLARiiON CX4 naar HP 3PAR StoreServ Storage. 

HP meldt: "Door de ondersteuning voor HP EVA Storage en nu ook voor EMC VNX en CLARiiON CX4 storage-systemen, kunnen klanten tijd en geld besparen door data migraties uittevoeren zonder de noodzaak voor professionele diensten of externe hardware. 3PAR Online Import software van HP klanten de mogelijkheid om eenvoudig over te stappen van EMC VNX en EMC CLARiiON CX4-systemen naar een HP 3PAR StoreServ 7000 serie of de Flash 7450 serie. Dit migratiehulpprogramma helpt om verouderde EMX-series te upgraden naar HP 3PAR StoreServ Storage zonder dat het gebruik van gehoste resources, gespecialiseerde host-software of extra hardware nodig is. Door het gebruik van storage innovaties en het wegnemen van de afhankelijkheid van gehoste resources werkt datamigratie met 3PAR Online Import minder verstorend voor applicaties en is deze sneller dan andere methoden."

Prijs en beschikbaarheid

HP 3PAR Online Import software is 180 dagen gratis met de HP 3PAR OS Suite, versie 3.1.2 MU2 en latere versies.

HP 3PAR Online Import ondersteuning voor EMC VNX en EMC CLARiiON CX4 zal in juni beschikbaar zijn zonder extra kosten, en wordt opgenomen als onderdeel van de 3PAR OS Suite versie 3.1.3 MU1 en latere versies.

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage