Redactie - 14 mei 2014

Brocade breidt de integratie SAN-beheertechnologie met het EMC ViPR Software-Defined Storage Platform verder uit


Brocade breidt de integratie van zijn SAN-beheertechnologie met het EMC ViPR Software-Defined Storage Platform verder uit voor een betere ondersteuning van SAN’s binnen sterk gevirtualiseerde cloud-omgevingen.

De nieuwe integratie combineert Fibre Channel-routing en logische SAN-zoning (LSAN) met Brocade Network Advisor SAN-beheersoftware. Dit maakt op policy gebaseerde automatisering en provisioning mogelijk van EMC- en niet-EMC-omgevingen binnen middelgrote en grote bedrijf-SAN’s met gebruik van de Storage Management Initiative-interface (SMI).

Het integreren van Fibre Channel-routing en LSAN-zoning met Brocade Network Advisor helpt bij het terugdringen van datacenterkosten en de complexiteit bij bestaande en toekomstige applicatie-installaties in grotere SAN’s door het profiteren van Brocade Gen 5 Fibre Channel SAN-oplossingen die zijn uitgebreid met Brocade Fabric Vision™-technologie. Brocade Network Advisor wordt door EMC geleverd als Connectrix Manager Converged Network Edition (CMCNE).

Dankzij de inspanningen van EMC en Brocade kunnen grote SAN-klanten nu het EMC ViPR-platform inzetten om met bestaande storage-infrastructuren traditionele datacenterworkloads in te zetten. Dit complete spectrum van mogelijkheden is beschikbaar voor enterprise-storage, waaronder EMC VMAX, VPLEX, VNX, Atmos- en Isilon-families en commodity-storage.
 
Door: Witold Kepinski

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!