Redactie - 14 mei 2014

Fujitsu lanceert reeks Eternus storage systemen


Fujitsu onthult een nieuwe reeks Eternus storage systemen. De Eternus DX200F kan een hogere input en output (I/O) aan en voorziet gebruikers van realtime data-analyses. Om de continuïteit van de systemen te garanderen worden van alle grote componenten back-ups gemaakt.

Het nieuwe Eternus DX200f-systeem combineert solid drives met een SAS-drive van 12 gigabyte per seconde, wat zorgt voor een korte reactietijd. Het veelvuldig gebruik van de server in een virtuele server- of desktopomgeving levert in het nieuwe systeem geen problemen meer op. Daarnaast hebben gebruikers de mogelijkheden in real-time analyses uit te voeren op big data.

De Eternus DX200F maakt het mogelijk een backup te maken op een andere uit uit de Eternus DX-serie. Ook wordt de Eternus DX200F geleverd met standaard ondersteuning voor thin provisioning. Hierdoor wordt de beschikbare vrije ruimte geoptimaliseerd doordat de beheerders virtuele capaciteit kunnen maken. Fysieke discs kunnen worden toegevoegd, zonder de instellingen te wijzigen.

WH

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!