Redactie - 12 juni 2014

Borland introduceert Silk Central Connect voor cross browser testing


Borland, onderdeel van Micro Focus, softwareleverancier op het gebied van modernisering, testen en management van enterprise applicaties, breidt haar Silk-testportfolio uit met Silk Central Connect.

Hiermee kunnen organisaties volgens Borland webapplicaties testen vanaf meerdere (mobiele) browsers, zonder dat hierbij investeringen in hardware noodzakelijk zijn. Central Connect biedt een virtuele executie- en configuratie-omgeving, waarmee de testinspanning en testtijd kan worden gereduceerd.

In Silk Central Connect zijn verschillende versies van Firefox, Chrome en Internet Explorer geïntegreerd, waardoor applicaties getest kunnen worden in meerdere browsers tegelijkertijd. De testresultaten worden in Silk Central Connect met elkaar vergeleken en helder gepresenteerd. Deze uitbereiding van het Silk-applicatiestestportfolio van Micro Focus stelt organisaties in staat om nieuwe ontwikkelingen – zoals HTML5 en Mobile – sneller te omarmen en eenvoudig applicaties te testen op één of meerdere meerdere platforms aldus Anne-Jan van der Vlugt, Borland key accountmanager bij Micro Focus: “Nieuwe technologieën volgen elkaar in rap tempo op. Dit maakt het voor organisaties steeds lastiger om ervoor te zorgen dat hun applicaties en websites overal goed en hetzelfde presteren, ongeacht welk apparaat of platform er gebruikt wordt. Met de lancering van Silk Central Connect en de andere updates helpen wij organisaties om sneller betere software en websites te bouwen, zonder dat zij geremd worden door nieuwe ontwikkelingen.”

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!