Barracuda NG Firewall ondersteunt Windows Remote Desktop Services, Microsoft Azure en virtualisatie met Hyper-V
13-06-2014
Deel dit artikel:

Barracuda NG Firewall ondersteunt Windows Remote Desktop Services, Microsoft Azure en virtualisatie met Hyper-V


Barracuda Networks, leverancier van met de cloud verbonden oplossingen voor ICT-beveiliging en -opslag, maakt de beschikbaarheid bekend van nieuwe mogelijkheden die Microsoft-implementaties ondersteunen op het gebied van Windows Remote Desktop Services, virtualisatie en publieke clouds.

Prijzen en beschikbaarheid
Barracuda NG Firewall versie 5.4.3 is per direct en zonder aanvullende kosten verkrijgbaar voor bestaande klanten die gebruikmaken van het huidige hardwareplatform en over een actief Energize Update-abonnement beschikken.

De prijs voor de Barracuda NG Firewall in de vorm van een fysieke appliance varieert al naar gelang het model van €599,- tot €28.599,- in de eurozone. Er worden geen extra tarieven per gebruiker in rekening gebracht. Energize Updates zijn verkrijgbaar vanaf een prijs van €99,-. Een Instant Replacement-dienst met directe vervanging van defecte hardware en automatische vervanging van hardware na vier jaar onafgebroken gebruik is beschikbaar vanaf een prijs van €99,- per jaar.

De Barracuda NG Firewall Vx is een virtuele appliance die ondersteuning biedt voor zowel VMware- als Hyper-V-omgevingen. De capaciteit van de appliance is afhankelijk van het aantal gebruikers dat moet worden ondersteund. In de eurozone zijn de virtuele appliances verkrijgbaar vanaf een prijs van €1.724,-.

De prijzen in andere markten variëren per regio.

De Barracuda NG Firewall is per direct beschikbaar in Microsoft Azure op basis van een jaarabonnement. Klanten kunnen gebruikerslicenties aanschaffen via de traditionele kanalen en deze vervolgens gebruiken om de applicatie te activeren in Microsoft Azure.

Door: Witold Kepinski

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security