Redactie - 17 juni 2014

Dell presenteert OptiPlex 3030 All-in-One en OptiPlex 9030 All-in-One PC's


Dell presenteert twee nieuwe toevoegingen aan zijn OptiPlex-reeks: de OptiPlex 3030 All-in-One en OptiPlex 9030 All-in-One.

De OptiPlex 3030 All-in-One biedt een mix van beveiliging, beheereenvoud en betrouwbaarheid voor moderne werkomgevingen. Zijn ruimtebesparende ontwerp, touchscreen-mogelijkheden en duurzaamheid maken het systeem ook zeer geschikt voor gebruik in klaslokalen.

De OptiPlex 3030 All-in-One biedt daarnaast een dun en overzichtelijk all-in-one chassis met vierde generatie Intel Core-processors en een capacitief touchscreen met hoge resolutie; de keuze uit Windows 7, 8.1 of Ubuntu; krachtige beveiligingsfuncties, zoals een vergrendelbare poortklep, ondersteuning voor een kabelslot en toegang tot Dell Data Protection-oplossingen, waaronder Protected Workspace, dat geavanceerde bescherming tegen malware biedt; het eerste systeem dat door UL Environment is gecertificeerd voor het gebruik van gerecyclede kunststof

De OptiPlex 9030 All-in-One is de best beveiligde zakelijke all-in-one desktop in zijn klasse. Het systeem biedt uitgebreide encryptie, geavanceerde authenticatie en malware-preventie van een en dezelfde leverancier. Deze compacte en krachtig presterende 23 inch desktopcomputer leent zich perfect voor kantoren met beperkte ruimte.

De OptiPlex 9030 All-in-One biedt tevens toonaangevende prestaties met vierde generatie Intel i5-i7 Quad Core-processors, multitouch-functionaliteit en geïntegreerde HD-graphics; een nieuw slank en strak ontwerp met een draaischerm en ondersteuning voor het gebruik van twee beeldschermen. Deze all-in-one is niet alleen het dunste model van Dell, maar ook flexibel genoeg voor gebruik in elke kantoorruimt; een full HD-webcam, een universele headset en volledige Microsoft Lync-certificering voor samenwerking en grotere productiviteit in een wereldwijde werkomgeving
een optionele grafische kaart die twee keer krachtiger is dan de vorige generatie; een herontworpen verpakking, een eenvoudige in-band beheeroplossing die de implementatie vereenvoudigt, onderhoud zonder gereedschap en verbeterde bekabeling; Dell ProSupport voor 24-uurs ondersteuning aan ICT-afdelingen overal ter wereld.

De OptiPlex 9030 en 3030 All-in-One zijn per direct verkrijgbaar De systemen zijn verkrijgbaar vanaf een prijs van respectievelijk €982 en €563 (prijzen exclusief BTW).

WK
 
 

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!