Koppeling tussen Reeleezee Administratie en Mijn ING Zakelijk
25-06-2014
Deel dit artikel:

Koppeling tussen Reeleezee Administratie en Mijn ING Zakelijk


Vanaf heden kan een koppeling tussen Reeleezee Administratie en Mijn ING Zakelijk gemakkelijk in enkele minuten tot stand worden gebracht. Deze koppeling zorgt ervoor dat ING bankmutaties automatisch verwerkt worden in een Reeleezee financiële administratie en men realtime inzicht heeft in de financiële performance van de onderneming. Vooral mkb-ondernemers die zelf, of samen met hun accountant, de administratie doen, profiteren van de verbeterde efficiëntie en tijdsbesparing.

Administratie is voor mkb’ers een tijdrovende bezigheid en een foutje is snel gemaakt. Met de bankkoppeling tussen ING en Reeleezee wordt een groot deel van de administratie van mkb’ers geautomatiseerd. ING banktransacties hoeven niet langer te worden ingevoerd of via bestanden te worden geïmporteerd, maar worden direct in het online boekhoudsysteem van Reeleezee verwerkt. De meer dan 20.000 ondernemers die een abonnement hebben op Reeleezee Administratie kunnen direct gebruikmaken van de koppeling.

Naast de efficiencyslag en tijdsbesparing in de bedrijfsprocessen wordt de kans op fouten tot nul gereduceerd. Wilko Stronks, CEO van Reeleezee: ‘Omdat mkb-ondernemers vaak alles zelf doen en weinig uitbesteden, geeft een automatiseringsslag als deze direct voordeel in de vorm van effectiviteit en tijdwinst. De bespaarde tijd kan de ondernemer steken in zijn core business. Daarnaast krijgt hij meer inzicht in zijn financiën en hoe zijn organisatie dagelijks presteert. Ook de samenwerking tussen de ondernemer en accountant wordt dankzij de koppeling eenvoudiger.’

WK 
 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

MKB