Redactie - 14 juli 2014

Good Technology presenteert Online Mobile Workflow Builder


Good Technology, expert in mobiele beveiliging, introduceert de Mobile Workflow Builder voor het bedrijfsleven. De site maakt het mogelijk voor organisaties om eenvoudig en efficiënt zakelijke mobiele apps te selecteren. De apps kunnen worden ingezet binnen zakelijke processen en zorgen voor nieuwe mogelijkheden van mobiel werken.

Good Online Workflow Builder biedt IT-leveranciers en bedrijven de mogelijkheid om hun eigen mobiele workflows samen te stellen. Hierbij worden ze ondersteund door bestaande, door Good beveiligde, mobiele apps en kunnen organisaties op maat gemaakte apps samen met Good ontwikkelen en uitrollen. Door apps van externe partijen in te zetten die organisaties al hebben, kunnen ze productiviteit en samenwerking verbeteren en zorgen voor meer betrokkenheid bij medewerkers, klanten en partners.

“Mobiele apps zorgen ervoor dat zakelijke processen eenvoudig kunnen worden aangepast en verminderen kosten”, zegt Michael Maas, Vice President EMEA North. “De Good Online Workflow Builder maakt inzichtelijk welke apps beschikbaar zijn om mobiel werken te stimuleren en versnellen. Een voorbeeld hiervan is het aanpassen van een pdf-document. Dankzij de ISV-partners van Good kan een pdf-bestand bijvoorbeeld sneller aangepast, ondertekend en opgeslagen worden binnen SharePoint dan op een laptop. Dit zorgt voor minder papiergebruik en meer productiviteit en gebruikersgemak.”

WK
 

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!