Redactie - 16 juli 2014

Kingston levert DataTraveler microDuo 3.0 en de nieuwe microSDHC/SDXC UHS-I 90R/45W


Kingston, speler in geheugenproducten, kondigt de DataTraveler microDuo 3.0 en de nieuwe microSDHC/SDXC UHS-I 90R/45W, klasse 10 kaart aan. De DataTraveler microDuo biedt extra opslagruimte voor mobiele On-The-Go apparaten zoals smartphones en tablets. Door een standaard 3.0 USB en microUSB aansluiting kan de drive gemakkelijk gelijktijdig verbinding maken met zowel mobiel apparaten als PC’s.

De DataTraveler microDuo 3.0 breidt het geheugen van AndroidTM apparaten tot wel 64GB uit, waardoor grote bestanden, foto’s, video’s en muziek gemakkelijk van een telefoon of tablet naar de USB-stick en andersom kunnen worden gezet. De 3.0 USB met microUSB dual interface werkt op ieder USB-On-The-Go compatibel apparaat en maakt het mogelijk draadloos bestanden over te zetten1. De nieuwe drive is de opvolger van de eerder uitgebrachte DataTraveler microDuo 2.0. Een lijst van compatibele apparaten is hier te vinden.

De DataTraveler microDuo 3.0 is beschikbaar in capaciteiten van 16GB, 32GB en 64GB en wordt geleverd met 5 jaar garantie.

De nieuwe microSDHC/SDXC UHS-I, klasse 10 kaart biedt prestaties van 90R/45W voor het vastleggen van beelden zonder haperingen. Kingstons microSDHC/SDXC UHS-I, klasse 10 kaart is beschikbaar in capaciteiten van 16GB, 32GB en 64GB. De snelle snelheden van 90MB/s lezen en 45MB/s schrijven stelt gebruikers in staat om full HD video, 3D video en live broadcast zonder haperingen te filmen en beelden in een hoog tempo vast te leggen.

De klasse 10 UHS-I 90R/45W microSDHC/SDXC kaart heeft een levenslange garantie. Beide producten worden geleverd met gratis technische ondersteuning. 

WK
 
 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!