Redactie - 18 juli 2014

IGEL introduceert W7+ serie


Alle thin clients uit de Universal Desktop-serie van IGEL Technology die zijn uitgerust met het besturingssysteem Windows Embedded Standard 7 zijn nu ook verkrijgbaar met 8 GB flashgeheugen. De UD3-, UD5-, UD9- en UD10-modellen die deze flashmodule aan boord hebben, zijn te herkennen aan de toevoeging ‘W7+’. Dankzij hun grotere geheugen bieden deze nieuwe thin clients voldoende capaciteit voor updates en klantspecifieke uitbreidingen, waardoor ze toekomstbestendiger zijn.

igel_w7+_range_2014_small
Het 8 GB flashgeheugen, dat standaard is ingebouwd in alle W7+-thin clients van IGEL, biedt maximaal 4 GB bruikbaar (permanent) geheugen. Klanten kunnen deze ruimte gebruiken voor het installeren van updates, zoals de nieuwe Internet Explorer 12 of de Microsoft Lync VDI 2013 Plug-in, of bedrijfsspecifieke uitbreidingen, zoals applicaties, clients, drivers of tools. De integratie van deze aanpassingen in de W7+-firmware kan centraal beheerd worden met behulp van de krachtige Windows Partial Update-functie, een onderdeel van IGEL’s toonaangevende Universal Management Suite (UMS) die gratis wordt meegeleverd met elke thin client. Om het leven van beheerders nog gemakkelijker te maken, is tevens een Universal Customization Builder (UCB) beschikbaar. Met deze add-on van de UMS wordt het aanpassen van de firmware een fluitje van een cent en is de W7+-integratie op een kosteneffectieve, gestructureerde en veilige manier te beheren.

Op termijn wil IGEL firmware-updates uitbrengen die specifiek gericht zijn op de nieuwe productlijn. Ook is het bedrijf voornemens zowel nieuwe als verbeterde functies te ontwikkelen en toe te voegen aan de serie. Een voorbeeld van zo’n toekomstige verbetering is de Microsoft. NET Framework-update.

Prijzen en beschikbaarheid
De UD3 W7+-, UD5 W7+- en UD10 W7+-modellen zijn vanaf nu leverbaar. Hetzelfde geldt voor de all-in-one UD9 W7 en UD10, die in de touchscreenuitvoering eveneens verkrijgbaar zijn met W7+. Prijzen kunnen worden opgevraagd bij iedere IGEL-reseller.

WK

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!