Redactie - 22 juli 2014

Mobiele formulieren bouwen en beheren met MoreApp software

MoreApp introduceert zijn MoreApp dienst die staat voor het mobiel verzamelen van informatie en is geschikt voor ieder bedrijf of organisatie dat op locatie informatie verzamelt en registreert. De app is on- en offline te gebruiken en te downloaden op Apple, Android en Windows devices.

Met het online platform van MoreApp zijn alle formulieren zelf te bouwen en te beheren. Een breed scala aan elementen zoals foto’s, barcode scannen, handtekening en tekst headers kan worden toegevoegd met de intuïtieve drag&drop form builder.

De gegenereerde data komt desgewenst direct aan op kantoor en is altijd toegankelijk in een deel van MoreApp’s beveiligde cloud. De data is uniform, leesbaar en gevalideerd. De data kan worden geëxporteerd of geïntegreerd met andere software programma’s via API’s.

Denise Ermes van moreApp meldt: "We verkopen zowel direct online als via partners. Op onze homepage www.moreapp.nl zie je onderaan ons prijsmodel. Het is een pay per use model, dus per verzonden formulier betaal je 1 credit. Partners kunnen bij ons ook credits inkopen en deze weer verkopen voor een zelf te bepalen prijs. Hierbij leveren ze dan wel kennis, maken ze formulieren, of bouwen ze een eigen app of koppelen ze MoreApp aan andere softwaresystemen."

WK
 
 

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!