Redactie - 30 juli 2014

Concur-app beschikbaar voor Amazon Fire smartphone


Concur stelt zijn mobiele app beschikbaar voor de Amazon Fire smartphone. De telefoon werd onlangs geïntroduceerd en werkt met toepassingen uit de eigen Amazon Appstore. Dankzij de Concur Mobile app kunnen (zaken)reizigers onderweg eenvoudig bij reisgegevens en gerelateerde data, waardoor hun reisgemak en productiviteit wordt vergroot.

Concur ondersteunt (zaken)reizigers zowel in de planning van een reis, als onderweg door relevante (reis)informatie snel en eenvoudig beschikbaar te stellen. Het mobiele element speelt daarin een belangrijke rol: gebruikers moeten op zo veel mogelijk mobiele apparaten bij hun reisgegevens kunnen. Eerder dit jaar stelde Concur daarom al zijn TripIt-app beschikbaar voor Google Glass. De Concur app voor Amazon Fire is hierin een volgende stap.

De mogelijkheden van Concur Mobile voor Amazon zijn hetzelfde als bij andere op Android gebaseerde smartphones, maar biedt enkele extra opties. Zo biedt de app een vernieuwd visueel overzicht van alle relevante reisgegevens en zijn specifieke gegevens direct op het startscherm van de Fire Phone te zien en te gebruiken zonder dat men de app zelf hoeft te openen.

De Amazone Fire Phone is in de VS beschikbaar; het is nog onbekend wanneer dit voor Nederland geldt.

Door: Witold Kepinski

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!