Redactie - 01 augustus 2012

Welkom op Dutchitchannel.nl


Beste lezer, ik heet u van harte welkom op Dutch IT-channel, het platform voor de Nederlandse IT Business Community. Wij schrijven over de handel en wandel in de Nederlandse IT-channel.

Mag ik me even voorstellen? Ik ben Witold Kepinski. Na het afronden van mijn studie Geschiedenis in Leiden, heb ik de afgelopen 15 jaar geschreven over de Nederlandse en internationale IT-Business. In deze wereld voel ik me thuis, want IT is de meest dynamische sector die telkens weer zorgt voor vooruitgang en innovatie. 

Na jarenlange trouwe dienst bij diverse uitgeverijen IDG (Infoworld, ComputerPartner, Webwereld) en VNU Media (CRN en Computable) heb ik besloten het heft in eigen handen te nemen. In plaats van alleen over IT-ondernemers te schrijven, word ik nu zelf ondernemer. Ik heb dit besloten, omdat er in de Nederlandse markt vraag is naar een IT-channel platform dat informatief, kritisch en onafhankelijk nieuws brengt.

Dutchitchannel.nl is samen opgericht met de uitgevers van Executive-People.nl, een platform dat zich richt op CIO's en IT-managers in de Benelux. Samen bieden we een sterk B2B platform voor mensen die betrokken zijn bij de Nederlandse IT business: IT-beslissers, IT-dienstverleners en IT-leveranciers.

Dutchitchannel.nl is voor IT-dienstverleners, distributeurs en leveranciers, die nauw samenwerken met business partners, zoals value added resellers, systeem integratoren, service providers en business (e)retail. We publiceren over de business, technologie en de mensen. Tevens bieden we een netwerkplatform via onze LinkedIn Group Dutch IT Channel Club.

We zijn nu druk bezig met het aantrekken van een select aantal Founding Partners uit de IT-branche die dutchitchannel.nl willen steunen. Als u vragen of opmerkingen heeft over ons nieuwe platform laat het me weten via redactie@dutchitchannel.nl 

Ik wens u allen goede zaken!

Met vriendelijke groeten,

Witold Kepinski 
Hoofdredacteur Dutchitchannel.nl

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!