Witold Kepinski - 12 augustus 2014

Maarten Kroese is Sales Directeur Sony Nederland

Sony, wereldwijd fabrikant van audio, video, game, communicatie- en informatietechnologieproducten, kondigt aan dat Maarten Kroese is benoemd tot Sales Directeur Nederland bij Sony Benelux. Hij volgt Rik Willemse op die na 4 jaar zijn carrière binnen Sony voortzet als Country Head Nordics.

Kroese (48 jaar) is geen onbekende in de markt voor consumentenelektronica (CE). Zo was hij het afgelopen jaar werkzaam bij Inventum en daarvoor bij  Samsung, JVC en Philips. “Na twee jaar als Commercieel Directeur bij Joop van den Ende Theaterproducties te hebben gewerkt, is het goed weer terug te zijn in deze dynamische markt met alle uitdagingen die er zijn. Sony is een sterk merk met een ambitieuze agenda. Ik kijk ernaar uit hier mede vorm aan te geven samen met een sterk commercieel team en het Nederlandse distributiekanaal.”

Barend Ezechiels, Country Head Sony Benelux: “We zijn blij met de komst van Maarten Kroese. Hij wordt verantwoordelijk voor de volledige CE-verkooporganisatie in Nederland. Met zijn ervaring in de elektronica- en entertainmentbranche zien we in hem die ideale leider van het sales team die in staat is de directe- en indirecte verkopen in Nederland verder te vergroten.”

 

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!