Arrow distribueert SimpliVity storage in EMEA-regio
19-08-2014

Arrow distribueert SimpliVity storage in EMEA-regio

Arrow distribueert sinds kort de SimpliVity storage technologie in de EMEA-regio. De twee partijen hebben daarvoor een pan-europese overeenkomst ondertekend.

De missie van SimpliVity is het vereenvoudigen van de IT-infrastructuur. SimpliVity levert een datastructuur en platform architectuur welke is ontworpen om de functionaliteit te leveren die voorziet in de behoefte van de gevirtualiseerde en cloud-enabled IT-omgevingen. SimpliVity's OmniCube combineert server en storage-functionaliteit, samen met aanzienlijk geavanceerde functionaliteiten die tot vandaag geleverd werden door tal van uiteenlopende merken. De OmniCube systemen worden ingezet in een netwerk van twee of meer appliances met als doel het creëren van een OmniCube Global Federation, die een efficiënte data verplaatsing, resource sharing, en schaalbaarheid mogelijk maakt, aldus de leverancier.

SimpliVity startte onlangs het PartnerAdvantage partnerprogramma. De Amerikaanse  leverancier verkoopt zijn OmniCube systemen geheel indirect. Channel partners kunnen zich kwalificeren voor Authorized, Gold en Platinum. 

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht